Маркетингов план на хотел


Категория на документа: Маркетинг4.Интернет адрес
www.Wildorchid.com
ОБЩО:

3100,00 лeвa


5. Телевизия
- БТВ
ОБЩО:
7500,00 лева
Два пъти в началото и в края на сезона по 15 дена.


12. Заключение

Това което ни отличава от конкурентите е начина по които не направен хотела, достъпен е както за клиенти, така може и допълнителните услуги да се ползват от хората. Самия хотел е на шест етажа. На първият етаж са разположени: администрацията, информацията, Спа центъра, фитнеса, басейна, лоби бара. На втория етаж се намира ресторанта, които има тераса която гледа към морето, самия ресторант е в непосредствена близост до една от малките конферентни зали, с която е отделен от една плъзгаща преградна стена, при нужда за по големи приеми тя се прибира. На етажа има още две конферентни зали. На третия етаж са разположени двете големи конферентни зали, VIP залата и залата за почивка и отдих. На четвъртия етаж се намират единичните и двойни стаи. На петия етаж се намират апартаментите и сутерените. На шестия етаж са разположени луксозните апартаменти и президентския апартамент.
В конферентните зали има най - добрата техника за водене на видео разговори. В стаята за отдих и в конферентните зали има достъп до актуална информация за фондовата борса, валутните курсове и всичко свързано с бизнес средата.
Точно това ни отличава от нашите конкуренти, че ние предлагаме не само място за работа, но и място за отдих на нашите гости. Ние се стараем да осигурим максимален комфорт на нашите гости.

13.Източници

* Wikipedia.org
* Агенция за икономическото развитие
* Pomagalo.com
* Bg-ikonomika.com
* Goldentulipvarna.com
* Hotelplaza.bg
* Aquahotels.com
* Ometeo.net
* Маркетингов план - Ю. Узунова
* Вестникарска група България
* Radioreklama.blog.bg
* Farco.bg
* Btv.bg

??

??

??

??

1

Сподели линка с приятел:

Яндекс.Метрика
Маркетингов план на хотел 9 out of 10 based on 2 ratings. 2 user reviews.