E-mail маркетинг


Категория на документа: Маркетинг


−Благодарете на клиентите за абонирането - Опишете за какво са се абонирали да получават и колко често, както и как да се извадят от списъка.

−Направете отписването толкова лесно, колкото и абонирането - Можете да кажете на абонатите да използват формуляра за абониране, за да се извадят от вашия имейл списък.

−Напомняйте на клиентите, че са абонирани - Във всяко съобщение, което пращате, включете заглавие, което им благодари за абонирането.

−Проследявайте всеки абонат - Независимо дали проследявате в система за управление на клиенти, база данни, електронна таблица, или печатен списък, запазете тази информация в данните за вашите клиенти. Ако абонатите по-късно забравят, че са абонирани и се оплачат от получаване на непоискан имейл от вас, вие трябва да можете да цитирате датата и начина, по който те са се абонирали. И трябва любезно да им предложите да ги премахнете от вашия списък на абонаментите.

−Отговаряйте - Отговаряйте на запитвания, заявки и оплаквания толкова бързо, колкото отговаряте на поръчки. Отново, фокусирайте се върху изграждането на доверие, за да получите лоялността и бизнеса на клиентите си.[8]

Използвана литература:
[1] http://bg.wikipedia.org/wiki/
[2]http://visionforweb.com/read/11.html
[3]Благоев, Веселин. Маркетинг. - International University София, 2003. - с. 584-585
[4]http://www.docstoc.com/docs/36147991/mail-Marketing-E-mail-Marketing
[5]http://visionforweb.com/read/12.html
[6]http://o.bulport.com/?item=51
[7]http://visionforweb.com/read/16.html
[8]http://seoblog.infobg.org/archives/83

??

??

??

??

1

Сподели линка с приятел:

Яндекс.Метрика
E-mail маркетинг 9 out of 10 based on 2 ratings. 2 user reviews.